Training en Motivational Speaker 

Ik zorg ervoor, dat je je zekerder voelt als je je verhaal over jezelf en/of je bedrijf mag vertellen. Vind je het lastig om een nieuwe klant te overtuigen waarom voor jou te kiezen? Is je verhaal een tikje saai en blijft het bij de ander niet hangen? Houd je je eigen kwaliteiten, talenten en capaciteiten teveel onder het maaiveld, dan deel ik in 7 stappen op een heldere, inspirerende en praktische toepasbare wijze mijn kennis. In de training bouw je aan je eigen unieke merk en krijg je direct toepasbare kennis voor de branding, zichtbaar-, vindbaar- en bereikbaarheid en betrouwbaarheid van jezelf en/of je business/ professie.

Ik leer mensen hoe zichzelf, hun bedrijf en hun producten/diensten krachtiger te presenteren en te pitchen, bijv. naar klanten en nieuwe klanten. Ik leer jou alle geheimen van inspirerend en overtuigend spreken en communiceren waarmee je direct je impact vergroot. Wist je, dat spreken de meest overtuigende communicatievorm is? En dat je daarmee sneller meer en betere klanten aantrekt? Je verkoopresultaten verbetert? En je naamsbekendheid vergroot?

Dus wat je doet voor multinationals, MKB, eenmanszaken of particulier als manager internal control, internal auditor, risk controller, control test designer, control & compliance subject matter expert, (key) control tester of een ander soortgelijke rol op het gebied van ORM/ICC jouw pijnpunten liggen op het vlak van rapporteren en communiceren van de resultaten in jouw beroep aan stakeholders.

Hierop heb ik enkele lezingen/spreekbeurten georganiseerd voor meer algemene kennis en ervaring, aangevuld met coördinatie van workshop/seminar van hoe mensen te overtuigen door jezelf als een A-merk te presenteren en jezelf, je functie en je bedrijf goed te pitchen.

Neem contact op