Management Consulting Services/ Coaching

Heel mijn werkzame leven ben ik al  management consultant/ coach geweest in diverse rollen en voor verschillende cliënten, variërend van multinationals tot MKB’ers, van ZZP’ers tot particulieren.

Door mijn 30+ jaar kennis, kunde, relevante werkervaring, ambitie en interesse voor bedrijfsprocessen en risk management wil ik dit graag overbrengen en delen met mijn doelgroep(en).  Van professie ben ik een management consultant/ coach bij organisaties binnen de industriële branche en de financiële sector wil ik dit omzetten in mijn toekomstig rol als trainer en motivational speaker. Ik zie dit lukken bij veel van mijn vakgenoten.

Ik heb al vele cursussen, workshops, seminars en Webinars gevolgd bij gerenommeerde coaches en trainers met de nodige ideeën als ‘coach de coach, train de trainer’, ‘stop met solliciteren en wordt gekocht’. Wees zichtbaar, vindbaar, bereikbaar en betrouwbaar. Wanneer mijn klanten mijn procedures hebben kunnen volgen zijn ze daarna goed in staat om de kwaliteit van hun bedrijfsvoering te verhogen, meer en betere klanten aan te trekken, meer te verdienen in minder tijd.

Je bedrijf, functie en persoon ben je toch zelf. Samen trachten we om het hoogste potentieel uit je te halen onder andere door je mindset, drive & ambitie te verbeteren.  Door je bewust te coachen als inspirerend, confronterend en explorerend coach je te verbeteren met een in de praktijk bewezen methodiek. Je gaat hierbij door een 10 stappenplan.

Neem contact op